УПЛ

«Стабільності зовсім немає»: українські тренери – про головну проблему Шахтаря

Переглядів 415
Артем Жилінський
1 голос
Юрій Вірт. Фото: ФК Верес
Відомі українські тренери Юрій Вірт та Олег Федорчук поділилися своїми думками щодо оборонної ланки донецького Шахтаря, яка цього сезону не вражає.

На думку Олега Федорчука, «гірники» втратив стабільність в обороні, адже клуб, щоб вирішити свої проблеми підписав Ракицького та Чигринського. Фахівець також відзначив грузинських футболістів у складі Шахтаря. 

«Шахтар звернувся до Ракицького та Чигринського, щоб закрити проблемну позицію в захисті, але це стало вирішенням проблем. Ми бачимо, що в цій ланці стабільності зовсім немає.

Молоді грузини нерівно грають, але талант очевидний. Шахтарю потрібно взимку виходити на трансферний ринок, щоб вирішити цю проблему. Проте це вже буде робитися під нового головного тренера, і логічно, що зараз треба протриматися наявними силами».

Юрій Вірт вважає, що проблеми в обороні донецької команди з’явилися через епідемію травм, адже майже кожен центральний захисник отримував пошкодження.

«У Шахтаря дійсно є проблеми в захисті. Дуже багато пропускають. Були травми у Бондаря, Матвієнка, Чигринського. Кожен матч виходить нова пара в центрі захисту і в тренувальному процесі неможливо щось більш-менш награти на постійній основі конкретно в захисті», — заявили тренери для «sport-express.ua».

  • Наразі Шахтар замає друге місце в турнірній таблиці УПЛ, випереджаючи Чорноморець та Полісся, яке ще має гру в запасі
  • Поєдинок ЛЧ з Барселоною на її полі відбудеться 25 жовтня. Другу зустріч із каталонською командою донецька команда зіграє сьомого листопада.
  • Також у жовтні на підопічних Пушича чекає протистояння з одеським Чорноморцем (28.10).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт