УПЛ

Судаков почув вердикт від Ювентуса: керівництво туринців зробило заяву, яка стосується хавбека Шахтаря

Переглядів 8154
Артем Жилінський
2 голоси
Георгій Судаков. Фото: ФК Шахтар
Трансфер півзахисника донецького Шахтаря Георгія Судакова до Ювентуса скоріше всього не відбудеться цієї зими, судячи із заяви Крістіано Джінтолі, який займає важливу посаду в туринському клубі.

Спортивного директора Ювентуса Крістіано Джінтолі запитали про можливе підписання у зимове трансферне вікно таких гравців, як Джордан Хендерсон, або інших півзахисників, але він наголосив, що у січні не варто очікувати новачків у команді. 

Джинтолі висловив упевненість у поточному складі та підкреслив, що клуб наразі не планує вносити зміни.

«Новачки? Ми вирішили закрити для себе січневий трансферний ринок. Взимку новачків не буде. Вирішили довіритись тим гравцям, які у нас є. Це наш вибір у цей момент», - сказав Джінтолі для La Gazzetta dello Sport.

Таким чином уся трансферна сага щодо трансферу Георгія Судакова до Ювентуса виявилася даремною, адже судячи зі слів спортивного директора туринців, нових гравців у клубі не буде.

  • У сезоні 2023/2024 Георгій Судаков провів за Шахтар 18 поєдинків у всіх офіційних турнірах: три голи, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює нинішню вартість 21-річного українця в 18 мільйонів євро.
  • На зимову перерву Шахтар пішов маючи 31-не очко. «Гірники» займають четверту позицію в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • У турнірній таблиці Серії А Ювентус іде другим, набравши 46 очок.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт