УПЛ

Супряга може врятувати свою кар'єру в Динамо: Циганик розповів, що потрібно, щоб форвард заграв яскравіше

Переглядів 3564
Артем Жилінський
4 голоси
Владислав Супряга. Фото: Динамо Київ
Відомий спортивний журналіст Ігор Циганик висловився щодо гри нападника київського Динамо Владислава Супряги у матчі проти рівненського Вереса (2:1).

Журналіст Ігор Циганик вважає, що Владислав Супряга непогано проявив себе у матчі Верес – Динамо (1:2). На його думку, наразі нападнику не вистачає впевненості.

«Супряга мені сподобався. Крім того, що він створив момент, що найголовніше для нападника? Так, у нього немає тієї впевненості в ногах, щоб клацати ці моменти, як насіння. Але він знайшов цей момент, непогано пробив – воротар врятував». 

Циганик зазначив, що сподівається на те, що Супряга буде отримувати більше шансів у київському Динамо.

«Владислав відіграв досить велику частину матчу. Віддав непогану передачу на Буяльського. В принципі, то я побачив, що Супряга може бути корисним, коли потрібний другий форвард. Але йому потрібна ігрова практика. Йому потрібна впевненість. Дай Боже, щоб він мав більше шансів, щоб себе реалізувати», – заявив журналіст на власному ютуб-каналі.

  • Контракт Супряги з Динамо розрахований до 30 червня 2026 року, а портал Transfermarkt оцінює вартість нападника у 600 тисяч євро.
  • Форвард має три голи та вісім асистів у 57 матчах за київський клуб.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт