УПЛ

«Суркіс навіть перестав їздити на ігри»: Леоненко жорстко висловився про кризу в Динамо

Переглядів 2062
Олександр Карпенко
2 голоси
Ігор Суркіс. Фото: Динамо
Екс-форвард Динамо Віктор Леоненко висловився про невдалий рестарт команди в другому колі УПЛ. Команда Мірчі Луческу зганьбилася в матчі з Інгульцем (0:2).

Динамо відкрило друге коло УПЛ поразкою від Інгульця (0:2). Кияни опустилися на четверте місце в турнірній таблиці, пропустивши вперед Зорю.

Леоненко вважає, що гра Динамо є наслідком відсутності інтересу до команди з боку власників.

«Команда грає, а президента немає на стадіоні. Суркісу треба продавати Динамо. Він навіть на ігри перестав їздити. Як це так?! Він що, не міг із Монако на одну гру з Інгульцем приїхати, а потім виїхати назад? Я цього не розумію. Он Засуха на матч Колоса в Кривий Ріг їздив, і нічого!

Хто замість Суркіса? Мені без різниці! Головне, щоб купили і щось змінили на краще. Я впевнений, що після цього туди повернуться люди, з якими Динамо негарно попрощалося. Я готовий допомагати, у чому я хороший, а не так, щоб просто значитися в штаті – мені це нах**н не треба», – сказав Леоненко в коментарі FanDay.net.

Не вдалось завантажити відео.

Динамо після матчу з Інгульцем перебуває на четвертій сходинці маючи в активі 30 очок. 12 березня Динамо проведе свій наступний матч в УПЛ проти лідера чемпіонату Дніпра-1.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт