УПЛ

«Свою тренерську кар'єру я зробив завдяки результатам»: наставник Динамо U-19 розвиває напрацювання іспанців

Переглядів 539
Артем Жилінський
1 голос
Ігор Костюк. Фото: ФК Динамо
Наставник Динамо U-19 Ігор Костюк розповів, хто з колег по цеху вплинув на його тренерське становлення. Також тренер молодіжки киян назвав коачів,за якими активно слідкує.

Костюк не приховує, що багато чому навчився в іспанців, які працювали в Динамо за Сергія Реброва, а також черпає напрацювання у тренерів із приставкою топ.

«Свою тренерську кар'єру я зробив завдяки результатам своєї роботи, а не одержав посаду за футбольне минуле. Я працюю за методологією, взятою на озброєнні Сергієм Ребровим. Два роки працював з Вісенте Гомесом та Унаї Мельгосою, що дало мені усвідомлення цієї моделі. Але я завжди ще приділяв увагу вивченню, аналізу та тактиці.

Цікаво спостерігати за еволюцією Гвардіоли. Починаючи з роботи у Барселоні до МС. Дуже імпонувало, як тренер збірної Марокко Валід Реграгі поєднав команду навколо своїх ідей. Дуже подобається побудова команд Карло Анчелотті. З часів Мілана Андрія Шевченка до сучасного Реалу», – розповів Костюк в інтерв'ю Sport.ua.

Костюк – вихованець динамівської школи, який грав за першу команду біло-синіх з 1992 по 1997 роки, а також у 2000 році. З 2012 року почав працювати тренером у структурі Динамо

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт