УПЛ

Трансфер Бражка в Жирону: журналіст пояснив, чи перейде хавбек Динамо до команди Довбика та Циганкова

Переглядів 903
Артем Жилінський
1 голос
Володимир Бражко. Фото: ФК Динамо
Спортивний журналіст Михайло Співаковський розповів про чутки щодо зацікавленості Жирони, де грають Артем Довбик та Віктор Циганков, у підписанні хавбека Динамо Володимира Бражка.

Спочатку Михайло Співаковський згадав, як Володимира Бражка активно сватали в італійське Торіно та пояснив, чому цей перехід не відбувся.   

«Якщо Торіно пропонувало за Бражка чотири млн євро і отримало від воріт поворот, то у нього не може бути клаусули в 2,9 млн. Інакше він уже був би в Італії. 

Журналіст розповів, які перспективи хавбека Динамо потрапити до Жирони, а також згадав про інтерес іспанців до півзахисника Дніпра-1 Олександра Піхальонка. 

«Щодо інтересу Жирони, то, наскільки я знаю, це марення. Може хіба що вони мають лонг-лист на наступні п’ять років, то Бражко там буде під номером 131. До Пiхальонка був інтерес, але керівництво СК Дніпро-1 сказало - лише шість млн і лише наприкінці сезону. А Жирона хотіла запропонувати 3,5 млн. Тому не вигоріло», — сказав Співаковський на ютуб каналі «ТаТоТаке».

  • Володимир Бражко зіграв за Динамо у поточному сезоні 18 матчів у всіх офіційних турнірах: три голи, дві результативні передачі.
  • Контракт хавбека з Динамо розрахований до 30 червня 2028 року.
  • Портал Transfermarkt оцінює 21-річного півзахисника у два мільйони євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт