УПЛ

«Тренери ходили дивитися на Царя»: директор академії Динамо оцінив перспективи талановитого хавбека киян

Переглядів 11270
Артем Жилінський
6 голосів
Антон Царенко, Фото: ФК Динамо
Директор академії Динамо Олександр Іщенко розповів про складнощі, із якими зіткнувся центральний хавбек киян Антон Царенко при переході із дитячого в дорослий футбол.

Олександр Іщенко згадав, що поки всі були маленькими, то Антон Царенко мін сам виграти для київського Динамо турнір. Відзначимо, що батьки та тренери дали футболісту цікаве прізвисько.  

«Перехід із дитячого футболу у дорослий – це дуже тонкий та відповідальний момент. У дитячій академії батьки та тренери ходили дивитися на Царя (прізвисько Царенка), який буквально поодинці міг виграти для команди турніри.

Але коли хлопці подорослішали, обросли м'язами, коли багато хто вимахав за 180 сантиметрів, виявилася антропометрія, Антону стало складніше демонструвати свої якості».

Директор академії Динамо вважає, що у майбутньому на Царенка буде попит, адже він має потрібні якості для клубів. 

«І нехай зараз йому не вдається закріпитися і стати гравцем основного складу, вважаю, що технічний та інтелектуальний потенціал хлопця дає оптимізм сподіватися, що незабаром він буде потрібний у великому футболі», — для «Footboom».

  • Цього сезону Антон Царенко провів лише одну хвилину за основний склад київського Динамо у кваліфікації до Ліги конференцій.
  • Після десяти турів (сім зіграних матчів) столичний клуб має в активі 15 очок та посідає шосту сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі команда Мірчі Луческу вдома зіграє проти Дніпра-1. Поєдинок заплановано на 22 жовтня. Початок гри о 17:00.
  • Transfermarkt оцінює 19-річного півзахисника в 500 тисяч євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт