УПЛ

«‎Тримаємо в голові гру з Зальцбургом»: Шовковський оцінив перемогу Динамо над Карпатами в УПЛ

Переглядів 856
Артем Жилінський
1 голос
Олександр Шовковський. Фото: ФК Динамо
Головний наставник київського Динамо Олександр Шовковський висловився щодо перемоги своїх підопічних у матчі чемпіонату України проти львівських Карпат (3:1).

Олександр Шовковський оцінив перемогу біло-синіх над Карпатами (3:1). Він зазначив, що тепер команда триматиме в голові гру проти Зальцбурга.

«Тільки початок сезону, і ми граємо через два дні на третій чи через три на четвертий. Етап коли велика складова логістики, але потрібно бути до цього готовими. І тримаємо в думці гру із Зальцбургом, тому зробили певну ротацію».

Шовковський не задоволений виступом Лонвейка та пропущеним м’ячем на першій хвилині гри з Карпатами.

«Не мали робити такий подарунок супернику на першій хвилині. Вітаю команду із перемогою. Тренер не має бути задоволений, але ми вперше грали з такою парою в обороні. Не зовсім вдало зіграв Лонвейк, ми планували, що він зіграє більше, але довелося міняти. Працюємо далі. Головне – гарний відпочинок. Готуватиметься до матчу із Зальцбургом у Лізі чемпіонів», – сказав Шовковський.

  • Після трьох турів (два зіграних матчі) команда Олександра Шовковського має у доробку шість очок і займає другу сходинку у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. 
  • Динамо у турі номер чотири вдома прийматиме полтавську Ворсклу. Зустріч у Києві буде зіграно 24 серпня і розпочнеться вона о 18:00.
  • Перший поєдинок між киянами та «червоними биками» із Зальцбурга заплановано на 21 серпня. Гра пройде на формально домашньому полі біло-синіх.
  • Початок матчу о 22:00 за Києвом у польському місті Люблін.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт