УПЛ

«У Німеччині та в Металісті»: журналіст розповів, де зараз легенди українського футболу Назаренко та Рикун

Переглядів 4264
Дмитро Котков
1 голос
Олександр Рикун. Фото: Google
Журналіст «ТаТоТаке» Михайло Співаковський сказав, де зараз перебувають відомі в минулому українські футболісти Сергій Назаренко та Олександр Рикун.

Ведучий програми «ТаТоТаке» Михайло Співаковський висловився про легенд українського футболу Сергія Назаренка та Олександра Рикуна.

«Назаренко допомагав Поклонському в команді Дніпро-1 (U-21). Потім він грав за збірну ветеранів Дніпра, здається. І в минулому році його дружина Анна, більш-менш відомий лікар-косметолог, відкрила клініку, як я розумію, в Києві. І родина Назаренка переїхала в Бучу. В них троє дітей. Тобто зараз, зрозуміло, що вони за кордоном. За моєю інформацією, в Німеччині», – сказав Співаковський. 

Не вдалось завантажити відео.

Також, за словами журналіста, Олександр Рикун співпрацює з харківським Металістом.

«Щодо Олександра Рикуна, то легенда в Металісті. Легенда працює там щось типу а-ля селекціонер/аналітик, консультант. Селекціонером Рикун став наступного дня після завершення своєї кар'єри», – додав Співаковський.

Назаренко під час кар’єри гравця виступав за Дніпро, сімферопольську Таврію, одеський Чорноморець та харківський Металіст.

Олександр Рикун, будучи футболістом, грав за Металург (Новомосковськ), Дніпро, маріупольський Іллічівець, харківський Металіст та полтавську Ворсклу.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт