УПЛ

«В цьому сезоні був би знахідкою для Шахтаря»: Вацко сказав, хто потрібен донецькій команді

Переглядів 2249
Дмитро Котков
1 голос
Віктор Корнієнко. Фото: Google
Віктор Вацко вважає, що для Віктора Корнієнка будуть важливими збори з донецьким Шахтарем. Футболісту потрібно буде себе добре зарекомендувати.

Віктор Вацко висловився про захисника Шахтаря Віктора Корнієнка:

«Вітя Корнієнко тільки після травми. Він уже працює в загальній групі. Але, ви розумієте, він дуже багато пропустив. Він не готовий зараз виходити на поле грати в футбол особливо, коли ми говоримо про фінал сезону і колосальну відповідальність», – сказав Вацко в ефірі авторської передачі. 

Український журналіст зазначає, що Корнієнку потрібно буде себе проявляти під час літніх зборів:

«Будемо чекати літа. Йому потрібно пройти збори із командою і там на зборах уже доводити свою якість Ігору Йовічевічу. Корнієнко, якщо брати його оптимальну форму, в цьому сезоні був би знахідкою для Шахтаря. Він боєць, орієнтований на атаку. Він безстрашний. Психологія просто фантастична». 

Не вдалось завантажити відео.

Також Вацко зазначає, що треба бути на сто відсотків готовим, аби конкурувати в Шахтарі:

«Але щоб конкурувати потрібно бути на сто відсотків готовим функціонально. Літні збори будуть для нього дуже важливими з точки зору його перспектив і майбутнього у донецькому Шахтарі».   

За три тури до фінішу сезону Шахтар із 66 очками лідирує в УПЛ. Дніпро-1 з 64 балами іде другим, Зоря з 61 очком розташовується на третій позиції. Динамо, маючи в своєму активі 53 бали, іде на четвертому місці в чемпіонаті України.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт