УПЛ

«В перспективі виграємо всі»: тренер Колоса висловився про революцію в клубі

Переглядів 79
Олександр Карпенко
1 голос
Олександр Поздєєв. Фото: Колос
Головний тренер Колоса Олександр Поздєєв висловився про перебудову в таборі ковалівського клубу з появою нового тренерського штабу.

Поздєєв в інтерв'ю «Українському футболу» розповів, який футбол хоче поставити Колосу.

«Я хочу, щоб кожна дія з м'ячем мала сенс. Футболіст повинен розуміти, навіщо віддавати ту чи іншу передачу, яку задачу він вирішує своєю дією. Хочу, щоб моя команда грала організовано, пресингувати, організовано, компактно. Не давати супернику час та простір. Цього досягти не легко. Тим цікавіший шлях. 

В перспективі ми виграємо всі, якщо наш чемпіонат перетвориться на цікаву вітрину, перестанемо вилітати в єврокубках від команд, про які дізнаєшся з Вікіпедії. Нам потрібно змінюватись і орієнтуватись на сучасний футбол, грати інтенсивно, думати на полі». 

Також наставник додав наступне.

«Ми розуміли, що буде непросто. Команду залишили старожили, які тримали роздягальню: Богданов, Мілько, Чорноморець. Це люди, на яких багато чого трималося. Ми розуміли, що буде важко в процесі омолодження. Завжди сподіваєшся, що цей етап пройде більш лайтово, але ми маємо, що маємо. 

Для Колоса це теж перший подібний досвід. Він потрібен для того, щоб більш глибоко зрозуміти цей процес, що клуб в різний час проходить такий непростий етап».

  • Колос провів сім матчів, набрав шість очок і посідає 13-те місце в УПЛ.
  • У наступному турі Колос зіграє на виїзді зі львівським Рухом у неділю, 29 вересня
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт