УПЛ

«Вами захоплюється увесь світ»: легіонер Кривбасу розповів, що йому подобається в Україні

Переглядів 2869
Артем Жилінський
2 голоси
Джихад Бізімана. Фото: Кривбас
Півзахисник криворізького Кривбасу з Руанди Джихад Бізімана черпає натхнення зі сміливості та відданості українського народу під час війни з росією.

Джихад Бізімана пояснив, чому отримує багато жовтих карток. На його думку, це все стається, адже він виходить дуже зарядженим на поєдинок. Футболіст навіть попросив за це вибачення. 

«У кожному матчі я віддаюсь на сто відсотків, мабуть, така моя зарядженість і є причиною такої кількості жовтих карток. Я ще раз прошу вибачення у своїх партнерів та вболівальників Кривбасу».

Також африканський гравець зізнався, що йому подобається український народ і побажав перемоги у війні.  

«Я вражений сміливістю українців. Вами захоплюється весь світ. Бажаю Україні миру і скорішої перемоги над рашистами. Якщо казати про Кривий Ріг, то хотілось б відзначити людей. Вони тут щирі та відкриті, дуже класно нас приймають. Вдячний усім за це, – сказав Бізімана у коментарі пресслужбі Кривбасу.

  • Команда з Кривого Рогу посідає першу сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, випереджаючи Полісся на один бал – 26 проти 25.
  • В наступному турі УПЛ, шостого листопада, Кривбас зустрінеться з житомирським Поліссям у матчі за перше місце. Початок поєдинку запланований на 15:00.
  • Джихад Бізімана провів цього сезону 12 поєдинків, у яких відзначився однією гольовою передачею.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт