УПЛ

Вболівальники Шахтаря не погодяться: Пушич відреагував на втрачену перемогу над Вересом і все пояснив

Переглядів 143
Владислав Лютостанський
1 голос
Маріно Пушич. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Головний тренер донецького Шахтаря Маріно Пушич прокоментував невдачу свої підопічних у поєдинку чемпіонату України з рівненським Вересом, в якому його команді не вдалося перемогти.

У п'ятницю, 27 вересня, Шахтар зіграв внічию з Вересом (1:1) у восьмому турі УПЛ, повторивши своє антидосягнення чотирирічної давнини, коли донеччани не стали чемпіонами.

Після поєдинку вболівальники «гірників» розкритикували Шахтар, а серед антигероїв виділили захисника Валерія Бондаря та головного тренера Маріно Пушича.

Сам Пушич у післяматчевому коментарі зізнався, що не вбачає трагедії у невдачі його команди.

«Я схильний вважати, що ми зіграли внічию цей матч, оскільки не довели справу до більшої переваги, не забили другий гол. Іноді як у футболі, так і в житті трапляється, що ти не завжди отримуєш те, на що заслуговуєш. Я не скажу, що це була складна гра. Ми зробили її складною».

Керманич Шахтаря не вважає, що його команда зупинилася після забитого голу, граючи на втримання результату.

«Протягом другого тайму та і першого також ми створили дуже багато моментів. Ми хотіли створити більше моментів і ми це зробили, однак, на жаль, не зуміли їх конвертувати у другий гол».

Також Пушич прокоментував епізод з пропущеним голом, який розпочався з помилки Бондаря.

Відео помилки Бондаря у матчі Верес – Шахтар

53-річний фахівець вважає, що його команда пропустила внаслідок нещасливого збігу обставин.

«Безумовно, це була помилка, однак, як я наголошував у своїй попередній тезі, найбільша наша сьогоднішня невдача нас спіткала за рахунок нашої нереалізації всіх інших моментів. І, звичайно, помилки трапляються. На жаль, гол дійсно був надзвичайно нещасливим збігом обставин.

Ми створили багато моментів, ми їх не змогли реалізувати. Ми повинні взяти з цього урок», – сказав Пушич ютуб-каналу «УПЛ ТБ».

  • Шахтар наразі займає четверте місце в УПЛ, маючи після семи матчів 13 очок.
  • Наступний матч донеччани проведуть у Лізі чемпіонів проти італійської Аталанти (02.10).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт