УПЛ

«Величезні капітальні інвестиції»: менеджер Полісся розповів про будівництво власного стадіону

Переглядів 2143
Дмитро Котков
3 голоси
Володимир Загурський. Фото: Google
Володимир Загурський висловився про подальші плани житомирського Полісся в плані розвитку клубної інфраструктури. «Вовки» отримають власну арену.

Генеральний директор Полісся Володимир Загурський розповів, як житомирський клуб планує покращувати клубну інфраструктуру.

«Клуб здійснює та готовий в подальшому здійснювати величезні капітальні інвестиції та за свій рахунок працювати над подальшим облаштуванням освітлення на арені, закінчити роботи пов’язані з закінченням усієї реконструкції стадіону, включно з благоустроєм території, завершенням та повним облаштуванням вхідної групи зі сторони Старого бульвару», – цитує Загурського прес-служба житомирського клубу. 

Також менеджер Полісся додав такі слова:

«Одразу після скасування тендеру на завершення реконструкції за кошти обласного бюджету з літа клуб шукає механізми для здійснення цих інвестицій. Ми сподіваємось вирішити це найближчим часом і вже до кінця року запустити деякі проєкти щодо освітлення, а до початку весняної половини сезону здійснити фінальний благоустрій стадіону». 

Стосовно нової арени Загурський сказав ще таке:

«Якщо якісь суб’єктивні та бюрократичні перепони цьому не завадять, то ми розраховуємо здійснити ці плани вже найближчим часом. Паралельно ведуться роботи щодо будівництва власного стадіону».

  • На даний момент Полісся з 19 очками в активі посідає друге місце в УПЛ, пропустивши вперед Кривбас.
  • Наступний поєдинок житомирці зіграють з полтавською Ворсклою (22.10).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт