УПЛ

«Війна менш актуальна»: Палкін пояснив, чому Шахтар надає перевагу підписанню бразильських футболістів

Переглядів 100
Артем Жилінський
1 голос
Сергій Палкін. Фото: ФК Шахтар
Генеральний директор донецького Шахтаря Сергій Палкін пояснив, чому донецький клуб продовжує приділяти увагу американському, особливо бразильському ринку.

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін заявив, що майже 70% його робочого часу витрачається на переконання гравців перейти до складу «гірників», адже їм потрібно пояснити, що вони захищені, незважаючи на війну в Україні.

«Насправді зараз я витрачаю близько 70 відсотків свого робочого часу на те, щоб переконати гравців перейти [в Шахтар]. Ми завжди намагаємось залучити потенційних новачків до спілкування з нашими нинішніми гравцями. Їм пояснюють, як у нас зараз справи і як вони захищені».

Також Палкін пояснив, чому Шахтар набагато частіше підписує легіонерів з Південної Америки.

«Нам набагато простіше підписувати гравців із Південної Америки, а не з Європи. Для бразильців війна менш актуальна. Вони бачать у нашому клубі сходинку на шляху до найкращих європейських клубів. Європейці не мають причин переходити до нас», – сказав Палкін Spox.

  • Шахтар після двох турів має в активі одне очко і посідає 27 місце в загальній турнірній таблиці Ліги чемпіонів, а Арсенал набрав чотири бали і перебуває на 13-му рядку.
  • Матч третього туру Арсенал – Шахтар відбудеться в Лондоні у вівторок, 22 жовтня і розпочнеться о 22:00 за київським часом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт