УПЛ

«Виходить на свій рівень‎»: Шацьких назвав двох гравців Динамо, які справили на нього позитивне враження у сезоні

Переглядів 3064
Віктор Глухенький
3 голоси
Володимир Бражко та Денис Попов. Фото: ФК Динамо (Київ)
Колишній форвард Динамо Максим Шацьких поділився враженнями від сезону 2023/24 років, виокремивши у складі біло-синіх двох гравців, які суттєво спрогресували і стали лідерами колективу Олександра Шовковського.

Максим Шацьких, попри роботу у далекому Узбекистані, де легенда Динамо тренує Пахтакор, пильно стежив і за виступами київського Динамо в сезоні, що минув. Тому він з легкістю назвав гравців команди Олександра Шовковського, гра яких йому була найбільш симпатичною.

«Мені сподобався Бражко. Але розумієте, що дві-три гри зіграли, і починається, починають писати журналісти. Головне – стабільність. Володимир – молодий хлопець, міцний, непоганий. Кілька ігор, що я бачив, він зіграв дуже здорово, на рівні.

У нього є задатки, є дані. У Бражка є все, щоб грати великий футбол у хорошій команді».

Виокремив Шацьких й іншого півзахисника біло-синіх, центрального. Свого майбутнього зятя, між іншим.

«Микола Шапаренко добре відновився після травми. Також це немаловажливо, тому що травма була достатньо важкою. Він відновився і закінчив сезон на мажорній ноті. Те, що він демонстрував, мені дуже сподобалося. Виходить на свій рівень, скажемо так.

Якби чемпіонат ще продовжувався, то він приніс би набагато більше користі. Попов на своєму рівні. Вся команди, в принципі, достатньо добротна та рівна. Повторюся, я думаю, наступний сезон буде відрізнятися від цього сезону», –  розповів Шацьких в інтерв’ю Dynamomania.

Нагадаємо, що нещодавно Максим Шацьких дав ґрунтовне інтерв’ю «Українському футболу», де з-поміж іншого розповів і про своє відношення до стосунків своєї доньки і Миколи Шапаренка.

  • У підсумковій турнірній таблиці УПЛ Динамо фінішувало на другому місці і в новому сезоні матиме змогу поборотися за вихід до групового турніру Ліги чемпіонів через кваліфікацію.
  • Бражко провів у минулому сезоні в біло-синій футболці 30 поєдинків: шість голів, п'ять результативних передач,
  • Шапаренко у кампанії 2023/24 зіграв за Динамо 26 ігор: п'ять голів, вісім асистів.
  • Шацьких грав за Динамо з 1999 по 2009 рік. За цей час він провів у біло-синій футболці 328 матчів: 141 гол, 18 результативних передач.

 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт