УПЛ

Визнано найкращого воротаря сезону в УПЛ: його сватають в Челсі та Інтер

Переглядів 7783
Дмитро Котков
1 голос
Трубін - найкращий воротар сезону. Фото: УПЛ
21-річний воротар донецького Шахтаря Анатолій Трубін отримав чергове визнання. За підсумками сезону 22/23 він став найкращим голкіпером чемпіонату України.

Українська Прем’єр-ліга традиційно провела анкетування клубів, які по завершенні сезону називають його героїв — найкращого тренера, найкращого арбітра, найкращого футболіста, найкращого воротаря та найкращого молодого футболіста. Головна умова — не можна називати представників свого клубу.

На базі анкетування за підсумками сезону-2022/2023 клуби УПЛ визнали найкращим воротарем чемпіонату України Анатолія Трубіна. Голкіпер Шахтаря потрапив до 12-ти анкет з 15-ти можливих, у десяти — під №1.

Загалом називалися прізвища 12-ти воротарів. Найближче до топ-5 рейтингу розташувалися Євген Волинець (Колос) та Руслан Нещерет (Динамо).

  • Контракт Трубіна із Шахтарем розрахований до літа 2024 року.
  • У сезоні-2022/2023 воротар збірної України зіграв 38 матчів за донеччан: він пропустив 40 м'ячів та 14 разів залишив свої ворота у недоторканості.
  • Анатолієм цікавляться такі гранди європейського футболу, як Челсі та Інтер. Є вірогідність, що український воротар продовжить кар’єрі в якійсь з цих команд.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт