УПЛ

«Вони «плавили» ван Леувена»: журналіст застеріг гравців Динамо від повторення історії з Шахтарем

Переглядів 2371
Артем Жилінський
2 голоси
Патрік ван Леувен. Фото: ФК Шахтар
Відомий спортивний журналіст та коментатор Ігор Циганик висловився на тему звільнення Патріка ван Леувена із Шахтаря та пояснив, чому в Динамо може повторитися та ж сама історія з Мірчею Луческу.

Ігор Циганик натякнув, що футболісти київського Динамо не задоволені своїм головним тренером Мірчею Луческу. Журналіст зауважив, що гравці наших грандів почали вирішувати долі наставників.

«Динамо має проблеми, які я не знаю, як вирішити. Не знають і Луческу із тренерським штабом. Склалася історія, яка мені не дуже подобається. Я говоритиму і про Динамо, і про Шахтар. У нас футболісти вирішують, хто їх має тренувати. Це дуже погано».

 На думку коментатора, виконавці донецького Шахтаря «плавили» Патріка ван Леувена, адже він їм не сподобався. Циганик застеріг динамівців від повторення такої ж історії в столичному клубі.

«Коли я почув коментарі гравців Шахтаря після призначення нового тренера, я зрозумів, що вони «плавили» ван Леувена. Вони його не прийняли. Чи не сподобався, давайте наступного. І те саме може бути в Динамо. Це дуже небезпечна гра», — сказав Циганик у програмі «Циганик Live».

Патрік ван Леувен не допрацював навіть перше коло чемпіонату України і його звільнили. На заміну голландському фахівцю прийшов Маріно Пушич.

  • Шахтар посідає третю сходинку в УПЛ, маючи 21 очко після десяти поєдинків.
  • Динамо йде на сьомому місці в турнірній таблиці чемпіонату України, маючи за дев'ять матчів в активі 16 очок.
  • У наступному турі 3 листопада команда Луческу зіграє проти Шахтаря.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт