УПЛ

«Все тільки починається»: експерт оцінив шанси Шахтаря продати Трубіна на власних умовах

Переглядів 1406
Олександр Карпенко
1 голос
Анатолій Трубін. Колаж: «УФ»
Футбольний агент Ігор Кривенко проаналізував ситуацію навколо можливого трансферу Анатолія Трубіна з донецького Шахтаря в міланський Інтер.

Інтер, який погодив трансфер Андре Онана в МЮ та відпустив Саміра Хандановича сконцентрується на пошуках нового голкіпера до початку сезону в Італії.

Кривенко в коментарі FanDay.net висловив припущення, що Шахтар дотримується лінії поведінки, яка була під час саги з переходом Михайла Мудрика.

«Якщо Шахтар продав Мудрика за таку суму – значить, стратегія виявилася правильною. Наші клуби зазвичай дуже важко відпускають гравців, навіть якщо залишився рік контракту. Завжди всі дуже довго торгуються, ніхто нікуди не поспішає».

На думку експерта, історія з Трубіним може затягнутися до завершення трансферного вікна.

«Західні клуби хочуть швидше вирішувати питання. Це і не добре, і не погано – просто факт. Питання щодо Трубіна вирішуватиметься ближче до закриття трансферного вікна. Зараз переговорний процес тільки починається», –  пояснив Кривенко.

  • Інтер готовий запропонувати Шахтарю за Трубіна десять мільйонів євро з бонусами та відсотком від наступного перепродажу. Чемпіон України наполягає на 20 млн та 20% від перепродажу голкіпера.
  • Трубін у сезоні 2022/23 зіграв за Шахтар 38 матчів, пропустив 40 голів, 14 поєдинків він провів «на нуль».
  • Контракт воротаря з Шахтарем діє до 30 червня 2024 року. Transfermarkt оцінює гравця у 22 мільйони євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт