УПЛ

«Все залежатиме від гри з Шахтарем»: журналіст пояснив, як проблеми зі здоров'ям вплинуть на майбутнє Луческу

Переглядів 273
Артем Жилінський
1 голос
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо Київ
Головного тренера київського Динамо Мірча Луческу найближчим часом може прооперувати. Румунський фахівець має проблеми з кульшовим суглобом.

Раніше з'явилася інформація, що у Мірчі Луческу почався невеликий коксартроз (артроз кульшового суглоба, – прим. «УФ»), тому йому потрібна буде операція.

Ведучий «ТаТоТаке» Михайло Співаковський висловився про те, як майбутня гра Динамо із Шахтарем може вплинути на майбутнє Луческу у київському клубі.

«Є бар'єр, через який Суркіси не готові переступати. Ми пам'ятаємо історію з Блохіним та четвертим місцем.

Третє місце – це трагедія та драма, але це не катастрофа. Якщо Динамо у наступному турі програє Шахтарю, то Зоря може піти у серйозний відрив. Луческу потрібна операція, і все залежатиме від гри із Шахтарем».

За словами журналіста, якщо сторони вирішать не продовжувати співпрацю, то Луческу влітку зробить операцію, а перемога Динамо над Шахтарем може прискорити цей процес.

«Якщо програють, то Луческу, швидше за все, зробить операцію наприкінці сезону, а от, якщо Динамо виграє, то тренера може бути прооперовано найближчим часом, щоб Луческу повернувся і встиг провести підготовку команди до нового сезону», – сказав Співаковський у програмі «ТаТоТаке».

77-річний Луческу очолив киян у липні 2020 року і в першому сезоні привів команду до чемпіонства, перемоги у Кубку та Суперкубку України.

Контракт румунського тренера з Динамо діє до 30 червня 2024 року.

На даний момент київська команда посідає четверте місце у турнірній таблиці УПЛ, набравши 40 очок у 21-му матчі.

Поєдинок Динамо – Шахтар відбудеться 22 квітня та розпочнеться о 17:00.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт