УПЛ

«Я хотів закінчити перемогою над ними»: Луческу описав своє ідеальне прощання з Динамо і Україною

Переглядів 1173
Владислав Лютостанський
2 голоси
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
Колишній головний тренер київського Динамо Мірча Луческу розповів, що хотів покинути український чемпіонат та столичний клуб, перемігши донецький Шахтар.

У п'ятницю, 3 листопада, Мірча Луческу подав у відставку з посади головного тренера київського Динамо після поразки (0:1) від свого колишнього клубу – донецького Шахтаря.

Румунський 78-річний фахівець розповів, що за декілька днів до гри повідомив про власне бажання піти з клубу свого сина та наставника грецького ПАОКа Развана Луческу. Мірча хотів піти з Динамо, перемігши Шахтар.

«Я сказав Развану за день-два до відставки, що збираюся піти. Я хотів залишитися, щоб зіграти цей матч з Шахтарем. Я почав з Шахтарем і закінчив з Шахтарем. На жаль, ми не виграли. Я б хотів закінчити з перемогою над ними», – цитує Луческу Digi Sport.

  • В Україні Луческу працював у донецькому Шахтарі (2004-2016) та київському Динамо (2020-2023).
  • На чолі обох українських грандів Луческу всього виграв 25 трофеїв: дев'ять чемпіонатів України, сім національних Кубків та вісім Суперкубків країни, а також Кубок УЄФА.
  • Окрім Динамо та Шахтаря, Луческу на клубному рівні також тренував румунські Корвінул, Динамо з Бухаресту та Рапід, італійські Пізу, Брешію, Реджану та Інтер, турецькі Галатасарай і Бешикташ, а також російський Зеніт з Санкт-Петербурга.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт