УПЛ

«Я не побачив там ні слова про Шахтар»: президент Вереса відреагував на скандальну кричалку ультрас його клубу

Переглядів 106
Богдан Чернишевський
1 голос
Іван Надєїн. Фото: НК Верес
Президент Вереса Іван Надєїн відреагував на кричалку вболівальників клубу з Рівного в матчі восьмого туру української Прем'єр-ліги з донецьким Шахтарем (1:1).

Президент Вереса Іван Надєїн висловив свою думку щодо кричалки ультрас його команди в матчі з Шахтарем (1:1).

Під час гри з Шахтарем фанати господарів використовували нецензурну кричалку, запис якої був кваліфікований автором проекту FCDK House Михайлом Потапенком як образи в бік донецького клубу. 

«В нашім лісі сосен повно! Ми наробим вам гроби! Ваш футбол нам до п***и! І вам п***а», – кричать фанати Вереса на записі, розміщеному в TikTok Михайла Потапенка.

Надєїн не бачить зв'язку кричалки фанів з «гірниками». 

«Я послухав [кричалку] і взагалі не бачу, що це адресовано саме гравцям Шахтаря. Тому що цей заряд звучить, мені здається, на всіх іграх. Я взагалі не побачив там ні слова про Шахтар. Те, що написали в TikTok, це хтось просто вкинув додаткову провокацію».

Бос клубу з Рівного пояснив, кому на його думку були адресовані слова вболівальників його команди.

«На мою переконану думку цей заряд в першу чергу на русню, на нашого єдиного ворога. Тут слово «Шахтар» не звучить, є конкретний посил на гроби, на сосну і на русню. У нас на футболках написано «п*зда русні», ми граємо в них вже третій рік», – сказав президент Вереса в ефірі ютуб-каналу «ТаТоТаке».

  • З шістьма очками у восьми матчах Верес займає 14-е місце в турнірній таблиці.
  • 5 жовтня о 13:00 команда прийме луганську Зорю в дев'ятому турі чемпіонату.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт