УПЛ

«Я не очікував такої розв'язки»: відомий тренер шокований своєю відставкою з клубу УПЛ

Переглядів 1220
Олександр Карпенко
2 голоси
Валерій Іващенко. Фото: ФК Оболонь
Валерій Іващенко, якого Оболонь відсторонила від керування першою командою, відреагував на рішення керівництва клубу відправити його у відставку.

Іващенко після зустрічі з керівництвом клубу був проінформований, що його відсторонили з посади головного тренера, а його обов'язки виконуватиме Олександр Антоненко.

«В мене була зустріч з директором Оболоні Олександром Різниченком, який після обміну думками про виступ «пивоварів» на старті  УПЛ повідомив, що в клубі в моїх послугах більше не зацікавлені. Я не очікував такої розв'язки, адже хіба що в поєдинку з Поліссям був провал, але тут були об'єктивні причини. Банально не встигли відновитися після протистояння з Колосом, де взяли гору лише в серії пенальті. Хоча кадрових проблем вистачало».

Іващенко, в якого спливає контракт до кінця сезону, претендуватиме на компенсацію за дочасний розрив контракту.

«Я сказав, що підпишу заяву про звільнення лише після того, як зі мною повністю розрахуються, адже у мене контракт з Оболонню ще на рік», – розповів Іващенко Sport.ua.

  • Іващенко в якості головного тренера Оболоні працює з 2021 року. Під його керівництвом команда підвищилася до УПЛ, а минулого сезону зберегла прописку  в еліті у перехідних матчах.
  • Він неодноразово входив у штаби різних головних тренерів і сам очолював команду в якості в.о. та повноправного наставника.
  • Оболонь після п'яти стартових турів замикає турнірну таблицю УПЛ, набравши один заліковий пункт.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт