УПЛ

«Я сам собі агент»: Вірт після звільнення з Вереса чекає пропозицій від клубів

Переглядів 3854
Олександр Карпенко
3 голоси
Юрій Вірт. Фото: НК Верес
Екс-наставник Вереса Юрій Вірт не планує засиджуватись у відпустці після того, як залишив рівненський клуб по завершенні минулого сезону.

Вірт в інтерв'ю Sport.ua визнав, що після чотирирічної каденції у Вересі потрібен час на перезавантаження перед тим, як визначитися з наступним клубом.

«Я задоволений, як склалася моя кар'єра у Вересі, але слід визнати, що не обходилося без значних психологічних затрат. Тому зараз просто насолоджуюся відпочинком. Пауза в кар'єрі? Можливо місяць, два, проте не виключено, що й більше часу. Хоча необхідно уточнити, що у моїй тренерській кар'єрі тривалих пауз не було».

Юрій Миколайович уточнив, що не співрацює з агентськими компаніями, а питання стосовно працевлаштування вирішує самостійно.

«Якщо ти комусь потрібен, то який зиск від посередників? Ось чому я завжди сам собі агент, і коли працевлаштувався в Шахтарі, і коли вів переговори з тим же Вересом. Кому треба, той без проблем знайде мій номер», – пояснив тренер.

  • Вірт тренував Верес з 2019 до 2023 року. Під його керівництвом рівненський клуб виграв Першу лігу та провів два сезони в УПЛ. 
  • Верес за підсумками сезону УПЛ 2022/23 набрав 31 очко в 30 турах та фінішував на 13 сходинці. У перехідних матчах команда Вірта виявилася сильнішою за МФК Металург (0:1, 6:1).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт