УПЛ

«Я втратив у зарплаті вдвічі»: ексгравець Шахтаря оцінив роль грошей в футболі

Переглядів 1390
Артем Жилінський
2 голоси
Артур Авагімян. Фото: ФК Чорноморець
Футболіст одеського Чорноморця Артур Авагімян розповів цікаву історію переходу до «моряків», а також назвав свою більш реальну трансферну вартість.

Артур Авагімян вирішив посперечатися із авторитетним порталом Трансфермаркт та назвав свою трансферну ціну. На його думку, це більш адекватна ціна.

«Transfermarkt оцінив мене в 400 тисяч євро? Думаю, що це зараз великий цінник для мене. Якщо чесно, то я б себе оцінив у тисяч 50-100. Давно не забивав, адже багато подій сталося, щоб було все добре, адекватно себе оцінюю, бо цінник завищений».

Авагімян зізнався, як змінилася його зарплата після переходу до «моряків» і пояснив як гроші впливають на ставлення до футболу.

«Наскільки гроші мотивують у футболі? Вони є мотивацією. Єдине, це те, що ти розумієш, у яку суму оцінюють твою гру. Але щоб я грав у футбол через гроші – ні. Щоб повернутися до Чорноморця, я втратив у зарплаті вдвічі», – розповів Авагімян в інтерв'ю YouTube-каналу Чорноморця.

  • Авагімян є вихованцем академії донецького Шахтаря, пізніше грав за Маріуполь, київський Арсенал та єреванський Алашкерт;
  • Півзахисник виступає на правах оренди за Чорноморець, а сам контракт гравця належить Олександрії і діє до 30 червня 2025 року;
  • В минулому сезоні вінгер зіграв 20 матчів, в яких віддав дві результативні передачі;
  • Аналітичний портал Transfermarkt оцінює українця в 400 тисяч євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт