УПЛ

Якімець проти ексклубу, Чорноморець нарешті прорве? На кого поставити у неділю? Анонс 3-го туру УПЛ

Переглядів 664
Павло Клименко
2 голоси
Дмитро Непогодов. Фото: ФК Металіст 1925
Ексклюзивний анонс матчів третього ігрового дня 3-го туру Української Прем’єр-Ліги сезону 2022/23 ‒ спеціально для вас на «Українському футболі». Хто, де, з ким – і як це все закінчиться?

Сайт «Український футбол» анонсує матчі третього туру чемпіонату України з футболу сезону 2022/23 в УПЛ. 4-го вересня відбудуться два матчі 3-го туру Української Прем’єр-ліги сезону 22/23.  

Кривбас – Львів

4 вересня. 13:00. м. Київ. НСК “Олімпійський”

Пряма трансляція – SetantaSports, коментує Влад Шалота

Дискваліфікації – Микита Татарков (Кривбас)

Криворізький Кривбас провів вже два матчі у цьому сезоні в УПЛ і, чесно кажучи, не вразив. У першому турі програли ковалівському Колосу, а у минулому ‒  донецькому Шахтарю, але у обох поєдинках програли по факту. 

Команда Вернидуба не показує якоїсь виразної, цікавої та комбінаційної гри. Але є один факт, за яким Кривбас зараз на першому місці в УПЛ – червоні картки. Якщо у стартовому турі вилучили головного тренера криворіжців Юрія Вернидуба, то у другому вже «відзначився» футболіст Микита Татарков. 

Обидві жовті картки хавбек отримав у другому таймі. Перше попередження ‒ на 48-ій хвилині за грубий фол проти Михайла Мудрика. За такий відвертий удар по ногах гравця Шахтаря можна було і нагородити Татаркова прямою червоною карткою, але Катерина Монзуль пошкодувала півзахисника Кривбаса. Проте недовго радів Татарков і вже на 74-ій хвилині отримав друге попередження та покинув поле. Микита сфолив проти Івана Петряка взагалі тоді, коли цього не потребувала ситуація. Дурна друга жовта для Татаркова – і Кривбас догравав вдесятьох.

До речі, саме після вилучення “гірники” забили єдиний м’яч у цій зустрічі. Тепер Вернидубу потрібно думати, кого поставити на правий фланг півзахисту замість Татаркова. Які варіанти є у Юрія Миколайовича? Наприклад, літній новачок із першолігового Гірника-Спорт Андрій Понєдєльнік, який є правим вінгером. Швидше за все, саме він і з’явиться у грі проти Львова. 

ФК Львів зіграв лише один матч у новому сезоні УПЛ. Команда Олега Дулуба протистояла луганській Зорі. І, попри поразку з рахунком 2:3, “містяни” виглядали непогано. Більше того, львів’яни навіть відігрались з 1:0 та вийшли вперед завдяки влучним ударам Віталія Бойка та Назарія Нича, проте фарт був не на боці Львова у цей день. Спочатку Зоря зробила рахунок 2:2 на 57-ій хвилині, гол до свого активу записав Дмитро Мишньов. На 88-ій хвилині луганцям не зарахували чистий гол Дениса Нагнойного. Проте фарт повернувся до Зорі обличчям вже за дві хвилини, коли Даниїл Алефіренко закрутив м’яч у ворота “містян” з нульового кута. 

У підсумку, Львів програв і тепер вирушає на матч з Кривбасом у поганому настрої. 

Історія зустрічей – 3: +1, =0, -2; 2:2

Майбутній герой матчу –  Володимир Якімець

Фланговий захисник Володимир Якімець цього літа перебрався зі Львова до Кривого Рогу. Цікаво буде подивитися на Якімця у матчі проти команди в якій він провів два роки. Чи буде святкувати гол, якщо заб’є? Чи буде жорстко грати проти своїх експартнерів по команді? Відповіді на ці питання дізнаємось у неділю.

Прогноз на гру: Кривбас – Львів – П1 – 1.69

Кривбас має прорвати, Вернидуб повинен нарешті перемогти після свого повернення в УПЛ. Якщо поразку в першому турі можна списати на стартовий матч, у другому – на статус суперника, яким би не був Шахтар – це Шахтар, це гранд українського футболу, то у майбутньому турі саме час для взяття трьох очок. Favbet дає привабливий коефіцієнт на перемогу Кривбасу – 1.69. Саме цю ставку я обираю. 

Чорноморець – Інгулець

4 вересня. 15:00. м. Одеса. Стадіон “Чорноморець”

Пряма трансляція – SetantaSports, коментує Олександр Михайлюк

Дискваліфікація – відсутні

Обидві команди однаково провели два попередніх тури. У минулому турі Інгулець зіграв внічию з Металістом (1:1), а Чорноморець з іншою харківською командою Металістом-1925 розписав “суху” нічию. У першому турі обидва клуби програли. Команда з Петрового поступилась Олександрії (2:1), а одесити рівненському Вересу – 1:0. Таким чином, у обох команд по одному заліковому балу. Різниця лише у тому, що завдяки різниці голів Інгулець дев’ятий, а Чорноморець десятий. Проте у команди Романа Григорчука є шанс все виправити вже у найближчому турі. 

Одеська команда шукає свою гру, вони заслужено програли Вересу та вже не дуже заслужено зіграли внічию з Металістом-1925. Так, Чорноморець міг взагалі програти, якби Артем Габелок реалізував пенальті, але давайте подивимось на статистику матчу з харків’янами: 13 ударів по воротах від “моряків”, 6 з них у площину і відповідно шість сейвів Олега Мозіля. 

Натомість, Металіст-1925 завдали лише три удари і два з них по воротах Дмитра Непогодова, враховуючи пенальті. Непогодов відбиває пенальті у другому турі поспіль. У стартовій грі нового сезону Дмитра не зумів переграти Віталій Дахновський з Вереса. Тому якщо буде пенальті у грі з Інгульцем, то підопічним Сергія Лавриненка залишиться лише молитися, що Дмитро нарешті пропустить з пенальті. 

Інгулець поки що виглядає одним із аутсайдерів. Вони по ділу програли Олександрії у першому турі, а у другому зіграли внічию з харківським Металістом. При цьому команда Лавриненка не демонструє якоїсь виразної гри ні в атаці, ні в обороні.  Проте Інгулець вміє завестись, коли їм це потрібно. Як це було у грі з Металістом, коли команда програвала 1:0 після першого тайму, то вже у другій половині зустрічі Інгулець знищував Металіст до 75-ої хвилини. Згодом вже погодились на нічию та не сильно хотіли вирвати перемогу. 

З Чорноморцем їм буде важко. Роман Григорчук дуже хоче нарешті перемогти і матч проти Інгульця ідеально для цього підходить. 

Історія зустрічей – 3: +0, =2, -1; 1:4

Майбутній герой матчу – Дмитро Непогодов

Непогодов повернувся влітку до українського чемпіонату з Казахстану та перейшов до команди Романа Григорчука. Наразі його повернення до УПЛ можна назвати вдалим. Лише один гол пропустив Дмитро за два матчі. Плюс відбив два пенальті у двох різних матчах, тому я вважаю, що успіх одеситів у матчі з Інгульцем буде насамперед залежати від гри Непогодова.

Прогноз на гру: Чорноморець – Інгулець – Ф1 (0) – 1.77

Вважаю, що одесити повинні нарешті перемогти. На перемогу “моряків” я не ризикну поставити, але на їхню фору (0) можна зарядити. Favbet дає коефіцієнт 1.77 на такий прогноз. Якщо Чорноморець переможе, то ваша ставка зайде, якщо буде нічия, то буде повернення.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт