УПЛ

«З Шахтарем все могло бути інакше»: тренер ЛНЗ висловився про затяжну серію без перемог

Переглядів 69
Олександр Карпенко
0 голосів
Андрес Карраско. Фото: ФК Динамо (Тбілісі)
Головний тренер ЛНЗ Андрес Карраско підбив підсумки дев'ятого туру УПЛ проти Шахтаря (1:5), який напередодні проходив у Львові.

Карраско, який свого часу працював тренером молодіжки Шахтаря, поділився враженнями від протистояння з чемпіоном України.

«Ми планували грати інакше, але в нас це не вийшло. Ми не змогли правильно зрозуміти ситуацію, де ми повинні були захищатися в тих позиціях, де вони зазвичай добре себе показують. Все могло бути інакше, якби ми по-іншому розпорядилися своїм першим моментом, але так не вийшло, після чого все було важче. Наш план – бути набагато агресивнішим. Але якщо ти закінчуєш матч з однією жовтою за симуляцію, це показує, що в боротьбі ми були завжди на крок позаду». 

Іспанський фахівець також вбачає причину поразки від Шахтаря у переповненому лазареті ЛНЗ.

«Ми знали, що проти Шахтаря нам треба більше бігати. Ми повинні були їх зупиняти, щоб не давати грати в їхньому ритмі і після цього атакувати. У нас дуже високі крайні захисники і ми пізно опинялися в зонах, де повинні були атакувати. 5 матч без перемог? Я не люблю говорити про гравців, яких зараз не вистачає. Ми зараз використовуємо правого вінгера на позиції лівого захисника. У нас тільки одна заміна в лінію захисту. Нам не вистачає Ассінора, Соареша, Дайку і Тіля. Це важко, якщо ти хочеш змінювати ритм. Тепер ми платимо ціну за те, що їх не вистачає», – сказав Карраско.

  • ЛНЗ має в активі 12 пунктів та займає сьому сходинку у турнірній таблиці УПЛ.
  • У наступному турі ЛНЗ зіграє проти Інгульця. Поєдинок заплановано на 20 жовтня, початок гри о 13:00.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт