УПЛ

«З тим м'ячем можна було впоратися»: екс-гравець Динамо не задоволений діями Нещерета

Переглядів 1248
Артем Жилінський
1 голос
Руслан Нещерет. Фото: ФК Динамо
Екс-хавбек Динамо Валерій Федорчук висловився про матч Динамо – Шахтар (1:1) у рамках 22 туру чемпіонату України. Експерт вважає, що голкіпер киян Руслан Нещерет пропустив необов'язковий гол у цій зустрічі.

Валерій Федорчук проаналізував поєдинок між Динамо та Шахтарем в УПЛ. Він наголосив на емоційній складовій гри.

«Цей матч був з особливим духом. Він міг би бути найкращим – я колись зайшов на стадіон, то насамперед глянув на газон. Я думав, що поле дасть грати у футбол, на вигляд воно було зелене, зволожене».

На думку колишнього футболіста, комбінаційну гру командам завадила погана якість поля на стадіоні імені Валерія Лобановського.

«Думав, що буде швидкий футбол, але коли почали грати, було видно, що поле не дає створювати, було багато браку. Там, де [можна було зіграти] в один дотик, футболісти все одно робили два. Думаю, що це дуже вплинуло на якість гри.

На думку Федорчука, голкіпер Динамо Руслан Нещерет зобов'язаний був відбивати удар Тараса Степаненка у моменті з пропущеним голом на 12-й хвилині зустрічі.

«Спочатку обережно, Динамо позиційно оборонялося, Шахтар був більшим із м'ячем. Але потім необов'язковий пропущений гол від Динамо – з тим м'ячем можна було впоратися», — сказав Федорчук у програмі Футбол TIME.

Нагадаємо, що Федорчук виступав за Динамо з 2016 по 2017 роки. Усього за команду він провів 11 поєдинків та забив один гол.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт