УПЛ

З Вереса пішли два гравці: обидва приєдналися до рівненського клубу два роки тому

Переглядів 4318
Дмитро Котков
1 голос
Шарай та Курко. Фото: Верес
Станіслав Шарай і Василь Курко продовжать кар'єру не в рівненському Вересі, який повідомив про те, що вони залишають клуб Прем'єр-ліги України.

Двадцятисемирічний півзахисник Станіслав Шарай та двадцятидев’ятирічний захисник Василь Курко – у новому сезоні не зіграють за рівненський Верес.

Термін дії контрактів між футболістами та народним клубом завершується у червні і сторони прийняли рішення не продовжувати співпрацю. Про це пише офіційний сайт рівненського клубу.

Шарай приєднався до складу червоно-чорних влітку 2022 року. За Верес в усіх турнірах півзахисник провів 38 матчів, забив три голи. У нинішньому сезоні у футболці червоно-чорних Станіслав виходив на поле 12 разів у поєдинках чемпіонату і Кубку України. А другу частину сезону футболіст провів в оренді у складі першолігової Вікторії із Сум. 

Курко також приєднався до червоно-чорних влітку 2022 року. Упродовж двох сезонів футболіст зіграв за Верес 55 матчів (53 у чемпіонаті УПЛ та 2 у Кубку України). У поточному сезоні Василь провів у футболці червоно-чорних 28 поєдинків (26 у чемпіонаті та два в Кубку України).

«Народний клуб Верес дякує Станіславу Шараю та Василю Курку за гру, самовідданість на футбольному полі та бажає успіху у подальшій кар‘єрі!», – пише пресслужба рівнян. 

  • Верес у сезоні 23/24 фінішував на 13 місці в УПЛ.
  • За підсумками перехідних поєдинків рівненська команда залишила собі прописку в Прем’єр-лізі.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт