УПЛ

Захисник Динамо зацікавив Порту: у Португалії оцінили гру гравця на Євро-2023 та проти Бенфіки у Лізі чемпіонів

Переглядів 713
Артем Жилінський
2 голоси
Костянтин Вівчаренко. Фото: ФК Динамо
Лівий захисник київського Динамо Костянтин Вівчаренко входить у сферу інтересів португальського клубу та гранда місцевого чемпіонату Порту.

Скаути «драконів» спостерігають за грою Костянтина на Євро-2023 U-21 та задоволені побаченим. Представникам португальського гранда подобається працездатність українського захисника й вміння працювати по всій бровці. 

У Порту вважають, що 21-річний українець може далі розвивати свій талант та вийти на високий рівень.

Порту потребує посилення на позиції лівого захисника. Наявні гравці на цій позиції не влаштовують клуб. Основним у цьому амплуа є бразилець Венделл, якому в липні виповниться 30 років, тому прогресувати він вже не зможе.

У зрілому віці після переходу із «Баєра» він показує, на думку експертів, доволі посередню гру. В ролі гравця ротації у Порту – нігерієць Зайду Санусі, якому 26 років.

В Порту звернули увагу на Вівчаренка ще під час матчів кваліфікації Ліги чемпіонів проти Бенфіки. Тож український захисник є одним із кандидатом на позицію лівого захисника Порту. Багато що буде залежати від Венделла, який має визначитися зі своїм майбутнім.

  • Цього сезону Вівчаренко провів 32 матчі за киян, у яких відзначився трьома голами та двома асистами.
  • Зараз лівий захисник захищає кольори молодіжної збірної України на Євро-2023. В 1/4 наші хлопці зіграють з Францією. Гра відбудеться 2 липня.
  • Трансфермаркет оцінює гравця в два мільйони євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт