УПЛ

«‎Занадто багато змінних і ризиків»: Валерко оцінив активну трансферну кампанію Полісся

Переглядів 130
Артем Жилінський
2 голоси
Імад Ашур. Фото: Полісся
Спортивний журналіст Артур Валерко висловився щодо діяльності на трансферному ринку житомирського Полісся, а також оцінив перспективи клубу цього сезону.

В авторському матеріалі сайту «Український футбол» про передмову УПЛ спортивний журналіст Артур Валерко поділився своїми думками щодо трансферної кампанії Полісся. На його думку, наразі житомирці сильно ризикують, адже мають недосвідченого тренера та не зіграний склад. Також Валерко назвав гравців, яких Полісся мало б підписати.

«Тут така історія – інші клуби, менш амбітні, стрімко прогресуючі та грошовиті, така селекція з головою б задовольнила. В випадку Полісся занадто багато змінних і ризиків: не факт, що молодий Ашур справиться з перебудовою такого масштабу, не факт, що легіонери заграють. 

А це дуже потрібно, бо на окремих позиціях без посилення ніяк, нарешті, на внутрішньому ринку вдалося взяти далеко не всіх можливих гравців. Ті ж Піхальонок, Рубчинський або Фесюн були б значно потрібнішими житомирянам, аніж грандам», – заявив Валерко.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт