УПЛ

«Запропонували один з найкращих контрактів»: Кривбас підтвердив відсторонення провідного гравця

Переглядів 704
Олександр Карпенко
1 голос
Володимир Баєнко. Фото: Кривбас
Гендиректор Кривбасу Володимир Баєнко прояснив ситуацію з відстороненням від тренувань захисника Тимура Стецькова, який відмовився перепідписувати новий контракт.

За словами Баєнка, Кривбас запропонував Стецькову контракт на покращених умовах, проте футболіст категорично відмовився ставити підпис під новою угодою.

«Так, він займається з тренером. Все в порядку. Ми все робимо дійсно згідно з контрактом. Ніяких претензій ні до кого немає. Він не хоче продовжувати контракт – ми не можемо розраховувати на людину, яка не хоче співпрацювати з клубом. Ось такі в нас розбіжності вийшли. Ніхто ні на кого не має жодних образ, звинувачень чи ще щось.

Ми запропонували йому один з найкращих контрактів – він не погодився та вирішив рік займатись індивідуально. Такі справи», – сказав Баєнко Tribuna.

  • Кривбас провів чотири матчі, набрав сім очок (без урахування перерваного на 50-й хвилині за рахунку 0:1 домашнього поєдинку з Шахтарем) і посідає восьме місце в турнірній таблиці чемпіонату України.
  • У наступному турі команда Юрія Вернидуба зіграє на виїзді проти київського Лівого берега. Матч відбудеться в неділю, 15 вересня і розпочнеться о 15:30.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт