УПЛ

Журналіст поставив крапку у скандалі зіркового гравця Полісся з клубом: розкрито, що відбулося насправді

Переглядів 146
Владислав Лютостанський
1 голос
Бені Макуана. Фото: ФК Полісся
Журналіст Михайло Співаковський повідомив подробиці ситуації з переведенням зіркового вінгера житомирського Полісся Бені Макуана до другої команди.

Нещодавно з'явилася інформація, що один із зіркових гравців Полісся Бені Макуана був переведений до другої команди житомирського клубу.

Конголезький вінгер має проблеми з дисципліною вже не вперше, повідомив журналіст Михайло Співаковський.

«Це відбувається не вперше і не зараз почалося. Макуана загалом людина, яка не дуже професійно себе поводить в колективному та командному побуті. Там низка історій».

Співаковський перелічив, що позасистемного Бені міг дозволити собі. 

«Це і порушення тренувального графіку, і запізнення, примхи, побутове нехлюйство.

Також ситуація, коли футболісту не подобається, що в команду прийшов гравець, в якого зарплатня вища. Це й історія, коли гравець дізнається про інтерес до себе і починає вити мотузки з нинішнього клубу».

Переведення у другу команду, схоже, позитивно вплине на переоцінку цінностей гравця, який не захотів виконувати бігову роботу.

«Макуана сказав: «Піду я посиджу трохи в автобусі». Ну ось і пішла людина в автобус присіла, після чого дізналася, що більше не тренується з першою командою.

Дисциплінарні міри починають приносити певні плоди. У другій команді Бені щось трохи переоцінив», – розповів Співаковський ютуб-каналу «ТаТоТаке».

Нагадаємо, що Макуана отримав визнання від «Українського футболу», перемігши в номінації «Найкращий легіонер чемпіонату України».

  • Бені цього сезону провів 111 хвилин у чотирьох матчах Полісся: без результативних дій.
  • Контракт Макуана з житомирським клубом чиниий до 30 червня 2028 року. Transfermarkt оцінює вартість 21-річного вінгера у 1,2 млн євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт