УПЛ

Зірка збірної України та два колишніх гравці Динамо: названо топ-3 найсексуальніших футболістів, що грали в УПЛ

Переглядів 79
Віктор Глухенький
1 голос
Беньямін Вербіч. Фото: Google
Українська тенісистка, колишня дівчина екснападника київського Динамо Жерсона Родрігеса Ольга Янчук відверто розповіла, кого вона вважає красунчиками з інших футболістів, які грали в Україні.

Красуня Ольга Янчук, яка свого часу мала стосунки, які не завершилися створенням щасливої сім’ї, з нападником київського Динамо Жерсоном Родрігесом, назвала тріо найсексуальніших гравців, які виступали в Українській Прем’єр-лізі.

«Беньямін Вербіч, Артем Довбик та Денис Бойко», – сказала Янчук в інтерв’ю порталу YeSport.

Нагадаємо, що Родрігес став гравцем Динамо влітку 2019 року, але через свій непростий характер та порушення спортивного режиму неодноразово йшов у оренди до інших клубів.

У березні 2022 року його відрахували з французького Труа, а ще раніше він влаштував бійку з капітаном турецького Анкарагюджю Анте Кулушичем.

  • Родрігес провів у складі київського Динамо 53 поєдинки у всіх офіційних турнірах: дев’ять голів, чотири результативні передачі.
  • Зараз гравець виступає у складі китайського Гуансі Халіао на правах оренди, яка розрахована до 30 червня 2025 року. До цієї ж дати й діє контракт люксембуржця з киянами.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт