УПЛ

Зірковий новачок Динамо вперше відреагував на трансфер: Герреро виділив одного гравця столичної команди

Переглядів 679
Владислав Лютостанський
2 голоси
Едуардо Герреро. Фото: ФК Динамо
Панамський форвард Едуардо Герреро прокоментував свій перехід з луганської Зорі до лав київського Динамо, виокремивши одного з гравців біло-синіх.

У середу, 4 вересня, Динамо оголосило про трансфер нападника Зорі Едуардо Герреро. Повідомлялося, що його трансфер обійшовся киянам у 2,5 млн євро.

Перший панамець в історії Динамо прокоментував контракт з новим клубом, зізнавшись що інтерес від біло-синіх до нього був ще до Копа Америки, який пройшов у червні-липні.

«Підписання контракту з Динамо дає приводи для гордощів. Цей контракт було оформлено наприкінці трансферного вікна. Динамо дало мені зрозуміти, що я потрібен тут, щоб допомогти досягти поставлених цілей.

Інтерес від Динамо був ще до Кубка Америки, найголовніше, що чутки стали реальністю, і тепер я тут. Зараз я думаю лише про свою гру та прагну забивати якомога більше м’ячів».

Також Герреро розповів, що знає про Динамо та відзначив легендарного вінгера киян Андрія Ярмоленка.

«Новин та чуток навколо трансферів футболістів завжди вистачає, тож коли я почув про Київ, я сказав: «О, Динамо, я хочу грати тут!». Що я знаю про цей клуб? Знаю, що клуб підготував чимало топгравців. Один із них – Ярмоленко», – цитує нападника сайт Динамо.

  • У сезоні 2024/25 Герреро встиг провести за Зорю п’ять поєдинків, забивши один гол.
  • Дебютувати за новий клуб Едуардо зможе саме проте своєї колишньої команди. Динамо зіграє із Зорею в УПЛ 14 вересня (15:30).
  • У чемпіонаті України команда Олександра Шовковського має в активі дев'ять очок та займає п'яту сходинку у турнірній таблиці.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт