УПЛ

Зоря отримала технічну поразку: відомо, чи залишилися третіми луганці в турнірній таблиці УПЛ, Минай покращив клубний рекорд

Переглядів 1544
Дмитро Котков
2 голоси
Матч Минай - Зоря. Фото: УПЛ
Луганська команда в матчі 30 туру УПЛ проти закарпатського колективу задіяла на полі Дмитра Мишньова, який не був внесений до рапорту судді. Таким чином, перемога Зорі в цій зустрічі була анульована.

Вчора відбулося засідання КДК УАФ з приводу матчу 30 туру УПЛ між командами Минай та Зоря. У цій зустрічі взяв участь футболіст луганського клубу Дмитро Мишньов (на 76 хвилині він вийшов на поле, замінивши Сергія Булецу), якого не було внесено до рапорту арбітра. Сам матч Зоря виграла, але КДК УАФ постановив анулювати її перемогу і зарахувати технічний результат 3:0 на користь Минаю.

Окрім цього, Зоря повинна сплатити грошовий штраф (50 тисяч гривень), а в турнірну таблицю чемпіонату України внесено відповідні корективи.

Минай, завдяки технічній перемозі, збільшив кількість набраних очок до 36 і перемістився з десятого місця на восьме, потіснивши Колос (36 очок) та Чорноморець (35). Таким чином, закарпатці покращили свій рекорд, ставши вперше в історії восьмими в чемпіонаті України.

Турнірне становище Зорі не змінилося, вона залишилася на третій сходинці в таблиці.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт