УПЛ

Зоря розлючена переходом ван Леувена в Шахтар: луганський клуб найняв юристів для вирішення скандальної ситуації

Переглядів 521
Дмитро Котков
1 голос
Патрік ван Леувен. Фото: Шахтар
Стало відомо, як луганська Зоря сприйняла те, що 53-річний нідерландський спеціаліст Патрік ван Леувен очолив донецький Шахтар.

Український журналіст Михайло Співаковський розповів про те, як керівництво Зорі відреагувало на те, що Патрік ван Леувен очолив Шахтар.

«Жодної клаусули, штрафу або компенсації в контракті ван Леувена із Зорею прописано не було. У цій трирічній угоді була опція розірвання контракту в односторонньому порядку з обох сторін. Питання в тому, як цей пункт був прописаний і які додаткові умови там існували. Упевнений, що юристи Шахтаря бачили цей контракт і тому донецький клуб пішов на цей крок».

Також інсайдер додав такі слова стосовно Зорі, ван Леувена та Шахтаря:

«За моєю інформацією, спроби домовитися між клубами не досягли успіху. Ван Леувен розірвав контракт в односторонньому порядку. Геллер уже підключає юристів, щоб вони вивчали цей кейс і шукали нюанси, які допоможуть йому відстояти свою правду в цій ситуації. Президент Зорі налаштований дуже принципово. Він вважає це [відхід ван Леувена в Шахтар] неетичним. На боці Шахтаря юридична складова, а на боці Геллера – етична», – сказав Співаковський в ефірі ТаТоТаке.

  • Шахтар став чемпіоном УПЛ сезону 2022/2023. Донецька команда візьме участь в груповому раунді Ліги чемпіонів наступного сезону.
  • Зоря стала третьою в чемпіонаті України і тепер зіграє в Лізі Європи. 
  • Колишню команду Ван Леувена Зорю очолив серб Ненад Лалатович, якому асистуватиме хорват Младен Бартулович.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт