«А чи не збитий це льотчик»: журналіст відреагував ну чутки, що збірну Україну може очолити Біліч

Переглядів 900
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«А чи не збитий це льотчик»: журналіст відреагував ну чутки, що збірну Україну може очолити Біліч
Славен Біліч. Фото: Google
Відомий спортивний журналіст Артем Франков прокоментував інформацію про переговори Української асоціації футболу із хорватським фахівцем Славеном Білічем.

Учора з'явилася інформація про те, що хорватський фахівець Славен Біліч може очолити національну збірну України. УАФ вже почала переговори з наставником.

Авторитетний спортивний журналіст Артем Франков поділився думкою про можливе призначення хорвата головним тренером нашої збірної.

«Перше враження від слуху про переговори зі Славеном Білічем – а чи не збитий льотчик? Друге: Ігор Йовічевіч порадив чи Даріо Срна? Третє: звичайно, цікавий типаж і нудно з ним точно не буде.

І спляше, і заспіває, і розкаже, і потренує, а може й засудити – він юрист за освітою. Але чому про нього згадали лише зараз? Чекали, поки його звільнять із Вотфорда за невиконання завдання повернення до АПЛ?», – написав Франков у своєму телеграм-каналі.

54-річного Біліча було звільнено з англійського Вотфорда на початку березня.

Одним із хобі Славена є музика – тренер грає на гітарі у групі Rawbau, заснованій у 2004-му році.

Нагадаємо, що основним кандидатом на посаду головного тренера національної збірної України є Сергій Ребров, контракт якого з арабським клубом Аль-Айн спливає у червні.