«А Кафу? А Мальдіні? А Роберто Карлос?»: Леоненко звернувся до Шевченка після його слів про Зінченка

Переглядів 5021
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«А Кафу? А Мальдіні? А Роберто Карлос?»: Леоненко звернувся до Шевченка після його слів про Зінченка
Віктор Леоненко. Фото: Google
Віктор Леоненко відреагував на слова Андрія Шевченка, який сказав, що Олександр Зінченко в цьому сезоні є одним з найкращих лівих захисників світу.

Відомий український футбольний експерт Віктор Леоненко відреагував на слова Андрія Шевченка про те, що український захисник лондонського Арсеналу Олександр Зінченко – один із найкращих лівих захисників цього сезону.

«Тут мені надіслали, що Андрій Шевченко сказав, що Зінченко – найкращий лівий захисник. В світі. Друзі, як ви вважаєте, що я думаю про Шеву? А Кафу? А Мальдіні? А Роберто Карлос? Ну це так, просто навскидку. Ну, мені здається, Зінченко такий самий, як вони всі? Просто один в один, навіть краще виходить», – сказав Леоненко у своєму Telegram-каналі, мабуть, подумавши, що Шевченко назвав Зінченка одним із найкращих захисників загалом в історії.

Також Леон додав наступні слова на адресу Шеви:

«Андрію, ну не чуди. Я розумію, що треба підтримувати, але так кидатися зірковістю, чесно кажучи, тільки себе ганьбити», – додав Леоненко у своєму зверненні.

До речі, сьогодні, 26 квітня, в рамках центрального матчу Прем'єр-ліги Англії екс-команда Зінченка Манчестер Сіті прийматиме на своєму полі Арсенал, за який Олександр грає.