А хтось сумнівався? Ребров – найкращий тренер чемпіонату ОАЕ сезону 2021/2022

Переглядів 556
Олександр Калінін Олександр Калінін
0 голосів
А хтось сумнівався? Ребров – найкращий тренер чемпіонату ОАЕ сезону 2021/2022
Сергій Ребров, фото: ФК Аль-Айн
Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров отримав заслужену нагороду найкращому представнику своєї професії у чемпіонаті Об'єднаних Арабських Еміратів.

Сьогодні, 27 серпня, в готелі Emirates Palace в Абу-Дабі відбулася урочиста церемонія, на якій було підбито підсумки минулого сезону чемпіонату ОАЕ та роздано нагороди найкращим у своїх амплуа. Престижний приз здобув і Сергій Ребров.

У номінації найкращий тренер сезону переможцем став саме український спеціаліст, повідомляє офіційний сайт клубу. Минулого сезону Аль-Айн разом із легендою Динамо оформив «золотий дубль», вигравши чемпіонат (лише з однією поразкою) та кубок ліги ОАЕ.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Al Ain FC | نادي العين (@alainfcae)

48-річний Ребров очолив Аль-Айн минулого літа. Під його керівництвом команда провела 33 поєдинки, 23 з них виграла, вісім зіграла в нічию і лише два програла. Навесні 2023 Аль-Айн стартуватиме в Лізі чемпіонів АФК.

Нагадаємо, що з 2018 по 2021 рр. Ребров працював у Ференцвароші, з яким тричі поспіль став чемпіоном Угорщини, а також зіграв на групових етапах Ліги Європи та Ліги чемпіонів. З 2014 по 2017 рр. українець очолював рідне Динамо. Там Ребров двічі виграв УПЛ, взяв два Кубки та Суперкубок України.

В сезоні 2015/2016 Динамо під керівництвом уродженця Горлівки вперше у 21 столітті вийшло до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. З 2017 по 2018 рр. Ребров працював у саудівському Аль-Ахлі.

Вже другого вересня Аль-Айн, в якому виступає Андрій Ярмоленко, стартує у новому сезоні матчем першого туру чемпіонату ОАЕ проти Аджману.

X