«А в нас зате купа пафосу»: Вацко розповів про умови праці Петракова у збірній Вірменії

Переглядів 7029
Євген Чепур Євген Чепур
3 голоси
«А в нас зате купа пафосу»: Вацко розповів про умови праці Петракова у збірній Вірменії
Олександр Петраков. Фото: УАФ
Відомий журналіст та коментатор Віктор Вацко розповів, що у Олександра Петракова у збірній Вірменії не лише фінансові умови кращі, ніж під час його роботи у команді України.

Вацко заявив, що Петраков заробляє більше на посаді наставника збірної Вірменії, ніж платили йому біля керма національної команди України, а також має кращу інфраструктуру.

«Але я беру інше – інфраструктуру. У Вірменії є основа для збірних країни. База називається «Технічний центр федерації футболу Вірменії - Академія футболу» і вона була побудована ще у 2010 році.

11 полів, як натуральних, так і штучних, фітнес-центр, круті басейни, готельний комплекс, тенісні корти та зал для футзалу».

На завершення Вацко зізнався, що наша збірна не має навіть свого власного автобуса.

«І все це у збірної Вірменії. А в нас зате купа пафосу. Сто віце-президентів, 200 клерків, понти про рівень збірних Німеччини та Іспанії.

А насправді збірна України навіть автобуса свого не має», — сказав журналіст в ефірі авторського ютуб-каналу Вацко Live.

Нагадаємо, що пост головного тренера збірної Вірменії звільнився саме після матчу проти України у рамках Ліги націй 2022/23. Тоді підопічні Петракова розгромили вірмен (5:0 та 3:0) і Хоакін Капаррос, який свого часу працював у Севільї, втратив свою посаду.

У відборі на Євро-2024 вірмени зіграють із Хорватією, Уельсом, Туреччиною та Латвією. Перший офіційний матч Петраков проведе 25 березня вдома проти турків.

Петраков очолював національну збірну України з серпня 2021 по грудень 2022 року, але не зміг пробитися з нею на катарський Мундіаль і не виграв групу Ліги націй.