«Аль-Айн грає без тренера»: в ОАЕ пролунали різкі слова на адресу Реброва

Переглядів 17222
Павло Клименко Павло Клименко
4 голоси
«Аль-Айн грає без тренера»: в ОАЕ пролунали різкі слова на адресу Реброва
Сергій Ребров. Фото: ФК Аль-Айн
Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров отримав порцію нещадної критики після нічиєї з Аль-Васлом (0:0) у першому матчі 1/2 фіналу Кубка президента.

Журналіст з ОАЕ Мохаммед Хамад розкритикував Сергія Реброва після нічиї Аль-Айна з Аль-Васлом (0:0) у 1/2 фіналу Кубка президента. Це була перша виїзна гра двоматчевого протистояння.

«Команда була дуже погана в першому таймі, є явна слабкість у середині поля, невміння просувати м'яч і контролювати хід гри».

Хамад залишився незадоволений вибором тренером стартового складу, зокрема, виходом в основі єгипетського хавбека Яхья Надера, який пропустив усі чотири гри у березні та повернувся лише на початку квітня.

«Надер нічого не зміг показати. Він мало грав у останніх шести-семи матчах і його потрібно підпускати поступово, доки він не набере форми. Гра в центрі поля без Мубаріка Ель-Мехді стає мізерною».

Також у журналіста залишилися претензії до тренерської роботи самого Реброва, який, на його думку, не може належним чином змінювати хід гри під час поєдинку.

«Перший тайм дав нам зрозуміти, що Аль-Айн грає без тренера на лаві запасних. Протягом 45 хвилин не було жодної тактичної пропозиції чи чіткого стилю команди. Тільки контроль м'яча та непродуктивний склад», – написав Хамад у твіттері.

Нагадаємо, що у грі у відповідь Аль-Айн прийме Аль-Васл 14 квітня.

Контракт українського фахівця з клубом спливає 30 червня 2023 року. Він є головним кандидатом на посаду головного тренера національної збірної України, однак у ситуацію можуть втрутитись політичні чинники.