Аль-Айн пройшов в 1/4 фіналу Кубка президента ОАЕ: відео дивної реакції Реброва на вирішальний м’яч

Переглядів 2338
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
Аль-Айн пройшов в 1/4 фіналу Кубка президента ОАЕ: відео дивної реакції Реброва на вирішальний м’яч
Сергій Ребров. Фото: Аль-Айн
У середу, 1 лютого, Аль-Айн нашого Сергія Реброва вдома приймав Корфаккан (1:0) у рамках 1/8 фіналу Кубка президента ОАЕ. Команда українця здобула тяжку перемогу.

Аль-Айн у непростому поєдинку проти Корфаккана здобув путівку до 1/4 фіналу Кубка президента ОАЕ. Український 33-річний вінгер Аль-Айна Андрій Ярмоленко вийшов на цю гру у стартовому складі та провів на полі всі 90 хвилин.

Вирішальний гол у матчі забив півзахисник господарів поля Фала Валід на 73-й хвилині поєдинку. У цій гольовій атаці взяв участь і українець, який розпочав комбінацію, після якої і був забитий переможний м'яч.

Цікаво, що після забитого голу Аль-Айном Ребров демонстративно показав своє невдоволення грою підопічних. Можливо, далася взнаки низька якість гри команди, яка призвела до такої невпевненої перемоги.

Відео реакції Реброва на гол своєї команди дивіться у телеграм-каналі FanDay.net.

Футболісти клубу Корфаккан до кінця гри так і не змогли зрівняти рахунок у поєдинку. Таким чином, 1:0. Аль-Айн Сергія Реброва пройшов до наступного раунду Кубка президента ОАЕ.

Зазначимо, що Аль-Айн у регулярному чемпіонаті країни посідає шосте місце у турнірній таблиці після 14 турів. Від лідера Аль-Ахлі команду українців відокремлюють чотири бали. Аль-Айн продовжує і участь у Кубку ліги, де вийшов уже до півфіналу.

X