Аль-Айн Реброва зробив неймовірний переможний камбек, поступаючись у два голи: Ярмоленко отримав у матчі жовту картку

Переглядів 9323
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Аль-Айн Реброва зробив неймовірний переможний камбек, поступаючись у два голи: Ярмоленко отримав у матчі жовту картку
Сергій Ребров. Фото: Аль-Айн
Аль-Айн в рамках чемпіонату ОАЕ виграв матч у Аль-Джазіри з рахунком 3:2. Андрій Ярмоленко зіграв у цій зустрічі з перших хвилин і був замінений лише у додатковий час.

11 лютого в рамках 16 туру Прем'єр-ліги ОАЕ Аль-Айн українців Сергія Реброва та Андрія Ярмоленка виграв з камбеком у Аль-Джазіри.

Уже на 29 хвилині зустрічі Аль-Джазіра після голів Бруно та Рамадана вела 2:0. Але до перерви Лаба встиг відіграти один пропущений м'яч. На 71 хвилині Рахімі зрівняв рахунок, а на 90+4 хвилині Лаба реалізував пенальті, оформивши дубль. У підсумку Аль-Айн в яскравому стилі переміг з рахунком 3:2. 

Українець Андрій Ярмоленко зіграв у цьому матчі з перших хвилин. Після третього голу Аль-Айна Ярмоленко був замінений, а перед цим українець отримав жовту картку.

Аль-Айн після чотириматчевої переможної серії в чемпіонаті ОАЕ з 31 очком в активі посідає четверту позицію, відстаючи від першої Шарджи лише на три бали.

У цьому сезоні Андрій Ярмоленко зіграв за Аль-Айн 20 матчів, у яких він відзначився вісьмома голами та п'ятьма асистами.

X