Андрій БІЛЕЙЧУК: «ЕКОНОМІЧНА СИТУАЦІЯ В КЛУБАХ НЕПРОСТА»

Переглядів 169
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів
ІНШИЙ АГЕНТ ФІФА ПІДТВЕРДЖУЄ ПРИПУЩЕННЯ ОГЛЯДАЧА «УФ»

— На поточну трансферну ситуацію в Україні безпосередньо впливає непростий економічний стан нашої держави. Такі ж складні, з точки зору економіки, проблеми, що їх нині переживають вітчизняні клуби, не дають їм змогу купувати в повному обсязі, що є першою причиною того, чому всі вони сьогодні поводяться дуже обережно. Друга — наявний у клубах непоганий добір виконавців, який не спонукає до особливої активності. Третя полягає ось у чому: деякі ФК чекають, коли зачиниться вікно переходів у Західній Європі (станеться це в ніч із 31 січня на 1 лютого): після цього окремі гравці впадуть у ціні, їх можна буде придбати дешевше.

Так, ситуація в нас і справді непроста, причому в кожному клубі по-своєму. Тому, мені здається, цієї зими навряд чи побачимо грандіозні трансфери, на зразок того, що влітку провернув «Шахтар», купивши бразильця Бернарда за 25 мільйонів доларів. На мою думку, дзеркалом нинішнього стану справ є поведінка четвірки вітчизняних команд, які пробилися до весняної стадії єврокубків: їм, здавалось би, потрібно запрошувати нових виконавців із огляду на підготовку до матчів у Лізі Європи, проте ми цього не бачимо. То що вже й казати про решту ФК.

Здивувати може хіба що «Металіст», адже лише харків’яни здатні здійснити цікавий трансфер. Причому це буде розумний трансфер: у співвідношенні «ціна — якість» цьому клубу немає рівних в Україні. Харків’яни, на мою думку, й підготують приємний сюрприз.


X