Анрі може стати гравцем Спеції Коваленка: з французьким форвардом вже розпочали перемовини

Переглядів 5219
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Анрі може стати гравцем Спеції Коваленка: з французьким форвардом вже розпочали перемовини
Тома Анрі. Фото: Google
Тома Анрі, тезка відомого французького футболіста Тьєррі Анрі, близький до того, аби стати гравцем італійської Спеції, за яку грає Віктор Коваленко.

Італійська Спеція українського півзахисника Віктора Коваленка цікавиться французьким нападником Верони Тома Анрі. Між клубом Серії А та футболістом вже розпочато перемовини. Цю інформацію опублікував у своєму твіттері відомий італійський журналіст Ніколо Скіра.

Співвітчизник та тезка легендарного нападника збірної Франції Тьєррі Анрі перейшов до Верони влітку 2022 року. До цього Тома Анрі захищав кольори іншої італійської команди Венеції.

За даними Transfermarkt, вартість Тома Анрі складає 4,5 мільйони євро. Цього сезону француз зіграв за Верону 16 матчів, у яких він відзначився двома голами.

У цьому сезоні екс-півзахисник Шахтаря Віктор Коваленко зіграв за італійську Спецію сім матчів на офіційному рівні.

Після першої частини сезону Спеція з 13 очками в активі знаходиться на 17 місці в турнірній таблиці італійської Серії А. Наступний офіційний матч команда Коваленка зіграє з Аталантою іншого українського півзахисника Руслана Маліновського. Ця зустріч відбудеться четвертого січня на полі Спеції.