Аполлон розірвав контракт з Нойком: український півзахисник знову опинився у статусі вільного агенту

Переглядів 310
Артем Войцеховський Артем Войцеховський
1 голос
Аполлон розірвав контракт з Нойком: український півзахисник знову опинився у статусі вільного агенту
Олександр Нойок. Фото: Аполлон
Кіпрський клуб і 30-річній українець вирішили припинити співпрацю за обопільної згодою сторін, хоча термін дії контракту був розрахований до травня наступного року.

Хавбек Олександр Нойок знову став безробітним. Українець покинув кіпрський Аполлон, у якому провів трохи більше семи місяців, але встиг стати чемпіоном країни, зігравши 11 матчів і забивши один гол. 

Про причини припинення співпраці не повідомляється. Чи то Нойок знайшов білш цікавий варіант продовження своєї кар’єри, чи то тренерський штаб кіпріотів розчарувався у здібностях українця.  

Новий сезон на Кіпрі ще не розпочався, але Аполлон вже встиг вилетіти з кваліфікації Ліги чемпіонів, поступившись за сумою двох поєдинків ізраїльському Маккабі з Хайфи (2:4). Олександра у цих матчах не було навіть у заявці.

Нойок є вихованцем академії донецького Шахтаря. За першу команду «гірників» він так і не зіграв. В Україні виступав за Закарпаття, Металіст та донецький Металург. У складі брестського Динамо вигравав чемпіонат і Суперкубок Білорусі. Також грав за мінське Динамо, брестський Рух та Оренбург.

X