«Арбітр зіпсував мрію»: легіонер Кривбасу жорстко висловився на адресу рефері матчу проти Минаю

Переглядів 937
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Арбітр зіпсував мрію»: легіонер Кривбасу жорстко висловився на адресу рефері матчу проти Минаю
Іван Дібанго. Фото: Кривбас
Захисник Кривбасу Іван Дібанго прокоментував епізод зі своїм вилученням у матчі шостого туру УПЛ проти Миная (0:0). Гравець отримав два попередження ще у першому таймі.

Новачок Кривбасу Дібанго заробив вилучення у грі проти Минаю, яке клуб намагається оскаржити у Комітеті арбітрів та Комітеті з етики та чесної гри УАФ.

20-річний камерунець зізнався, що арбітр Максим Козиряцький зруйнував його дитячу мрію, що й викликало таку емоційну реакцію на вилучення.

«Це вперше у моїй кар'єрі, коли я отримав червону картку. Тому, звичайно, я був дуже засмучений. Було бажання і ціль пройти свій футбольний шлях без видалень, як Філіп Лам. Так сталося, що арбітр зіпсував мою мрію.

Щодо мого попередження, я не наступав на ногу супернику, але арбітр вирішив інакше. Це футбол, і, на жаль, таке буває, що він ухвалив помилкове рішення», – сказав Дібанго прес-службі Кривбасу.

Нагадаємо, Кривбас після матчу з Минаєм опублікував прес-реліз, у якому роз'яснив свою позицію щодо червоної картки Дібанго та дав зрозуміти, що арбітр не припустився б помилок, якби вдався до системи VAR.

Кривбас після шести зіграних матчів посідає передостаннє 15-те місце у турнірній таблиці УПЛ, маючи у своєму активі три очки.