Аргентина перемогла Хорватію і вийшла до фіналу мундіалю: шедевральна гра Мессі та дубль Альвареса

Переглядів 931
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Аргентина перемогла Хорватію і вийшла до фіналу мундіалю: шедевральна гра Мессі та дубль Альвареса
Мессі та Альварес святкують гол. Фото: Getty Images
Збірна Аргентини завдяки голу Ліонеля Мессі та дублю Хуліана Альвареса перемогла національну команду Хорватії в рамках півфіналу чемпіонату світу.

13 грудня в рамках півфіналу чемпіонату світу зустрілися збірні Аргентини та Хорватії.

Довго команди не могли відкрити рахунок у зустрічі. Але ближче до перерви Хуліан Альварес заробив пенальті, який на 34 хвилині реалізував Ліонель Мессі. А вже через п'ять хвилин Альварес і сам забив дуже красивий гол після розкішного проходу з центру поля. У підсумку аргентинці перемогли в першому таймі з рахунком 2:0.

У другій половині зустрічі вже Мессі зробив чудовий прохід і віддав пас на Альвареса, який оформив дубль. Були шанси після цього в аргентинців ще забивати (зокрема, мав добрі нагоди Алексіс Маккалістер). Хорвати також намагалися забити, але не виходило.

Як підсумок, Аргентина перемогла з рахунком 3:0 та вийшла до фіналу чемпіонату світу. До слова, аргентинці взяли реванш у хорватів, які у груповому раунді мундіалю-2018 перемогли латиноамериканців з рахунком 3:0.

Чемпіонат світу-2022. Півфінал

Аргентина - Хорватія - 3:0 (2:0)

Голи: Мессі, 34 (з пенальті), Альварес, 39, 69.

У фіналі Аргентина зустрінеться з переможцем пари Франція - Марокко. Зустріч між французами та марокканцями відбудеться 14 грудня. Початок матчу о 21:00. Хорвати зіграють у поєдинку за третє місце, де намагатимуться здобути бронзові медалі мундіалю.

X