«Арсенал був трохи ближчим до угоди, ніж Челсі»: Палкін розповів подробиці переходу Мудрика в Челсі

Переглядів 3770
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Арсенал був трохи ближчим до угоди, ніж Челсі»: Палкін розповів подробиці переходу Мудрика в Челсі
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін розповів про те, як проходили переговори «гірників» з Арсеналом та Челсі щодо трансферу Михайла Мудрика.

Генеральний директор Шахтаря Палкін розповів, коли зрозумів, що Челсі налаштований дуже серйозно на трансфер Мудрика.

«Я зрозумів це два дні тому (у суботу), коли сюди приїхали представники Челсі - співвласник Бехдад Егбалі та (директор з глобальних талантів та трансферів) Пол Уінстенлі. Вони приїхали до Анталії у Туреччині (де Шахтар знаходиться на зборах під час зимової перерви у національному чемпіонаті)».

Також Палкін зазначив, що він частіше контактував з представниками Арсеналу, але склалося так, що Челсі випередив «канонірів».

«До приїзду представників Челсі я не знав, що вони близькі до угоди, бо спілкувався з Арсеналом, так само як і з Челсі. Навіть я можу сказати більше: з Арсеналом я зустрічався частіше, аніж з Челсі. Тому перед цією останньою зустріччю Арсенал був близьким чи трохи ближчим до угоди, ніж Челсі», — заявив Палкін.

Челсі підписав контракт з 22-річним Мудриком до 2031 року. «Пенсіонери» заплатили за талановитого футболіста великі гроші:

70 мільйонів Шахтар отримає одразу;

30 мільйонів буде передбачено у вигляді бонусів, у тому числі за перемогу Челсі в АПЛ або Лізі чемпіонів у найближчі сім років.